Kuraleikkejä vuodesta 1972

Maansiirto ja maanrakennus alan ammattilaiselta Mäntsälässä ja Uudenmaan seudulla

P. S. Trans Oy on Mäntsälästä käsin toimiva yhden miehen yritys. Tarjoan maansiirto- sekä maanrakennuspalveluita alihankintana isommille yrityksille. Vuosien kokemus alalta sekä laadukas kalusto takaavat, että suoritan työn kuin työn luotettavasti ja tehokkaasti.

P. S. Trans Oy on maansiirron ja maanrakennuksen luotettava kumppanisi Mäntsälässä ja muun Etelä-Suomen alueella. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Yhteystiedot

P. S. Trans OY

Sääksjärventie 279

04630 SÄÄKSJÄRVI

040 513 6003

patesoderstrom@pstrans.fi

www.pstrans.fi

Maanrakennusta vuosien kokemuksella

Maanrakennustyöt kannattaa jättää luotettavan ja kokeneen ammattilaisen huoleksi. Mikäli tarvitset ammattitaitoista kumppania maanrakennusprojektiin tai johonkin tiettyyn kaivuu-urakkaan, olen valmis auttamaan! Tehokkaan kalustoni avulla pystyn tarttumaan haastaviinkin kaivuuhaasteisiin huoletta.
P. S. Trans Oy tarjoaa maanrakennusta vankalla ammattitaidolla alihankintana Uudenmaan seudulla toimiville yrityksille. Kun tarve maanrakennuspalveluille tai alihankkijalle iskee, ota yhteyttä ja kysy lisää!

Maansiirto tehokkaalla kalustolla

P. S. Trans Oy hoitaa maansiirto- ja muut kuljetuspalvelut varmalla otteella. Kalustooni kuuluu 5-akselinen maansiirtoauto, jolla siirrän maa-ainesta, asiakkaan tarpeiden mukaan. Myös kappaletavarakuljetukset hoituvat kauttani ongelmitta. Kun tarvitset luotettavaa maansiirto- tai muuta kuljetuspalvelua Mäntsälässä ja muun Uudenmaan alueella soita, niin sovitaan työn toteutuksesta!

Kiinnostuitko palveluistamme?

Mikäli haluaisit tietää lisää palveluistamme tai neuvotella tarjouksesta, täytä yhteystietosi ja viestisi oheiseen lomakkeeseen. Palaamme asiaan mahdollisimman pian!

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.